Bine ați venit la TMV INDUSTRIAL !

TMV INDUSTRIAL
TMV INDUSTRIAL este o companie avand experienta în domeniul proiectării și execuției utilajelor specifice industriei alimentare și nealimentare conform necesitații clientului: masini de ambalat.
In domeniul mașinilor de ambalat orizontale este o companie românească, furnizand de asemenea și accesorii pentru acestea. Masinile sunt proiectate si executate in cadrul TMV INDUSTRIAL, pentru produse alimentare si nealimentare.DESTINATII
Destinația unei masini de ambalat este diversă, de la mașini de ambalat paine, napolitane, biscuiți, ciocolată, cornuri si derivate ale acestora. Masini de ambalat pentru industria alimentara.
Tot pentru industria alimentară producem: masini de glazurat.
Masina de ambalat poate conține și imprimatoare de dată.
O alta categorie o reprezinta tunelele de frig.
Deasemenea prelucrarea tifonului reprezinta una din specializarile noastre industriale: masini de taiat si pliat tifon, prelucrare tifon.

Compania este membru al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei avand o participare constanta in cadrul manifestarilor de profil. Calitatea utilajelor realizate de TMV INDUSTRIAL se bazeaza pe experienta specialistilor si pe utilizarea celor mai moderne componente electrice, electronice (touchscreen - panouri de comanda cu ecrane sensibile la atingere, controlul electronic al procesului de ambalare) si electromecanice furnizate de firme consacrate pe piata mondiala. Garantiile contractuale acopera intreaga gama de masini furnizate, scopul primordial fiind fiabilitatea si adaptabilitatea utilajelor la forma produsului.

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: 0744.305.893 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

masini ambalat,ambalat paine, biscuiti, glazurat,tunele frig,packaging machines,masini de ambalat produse alimentare, masina ambalat, masini de ambalat paine, glazurat,masina ambalat biscuiti, imprimatoare de data, tunele de frig,masini de taiat si pliat tifon,