foto Bine ați venit la TMV INDUSTRIAL !
  zoom  zoom
modul intrebari
Aveţi intrebări? 0744305893
Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00

Bine ați venit la TMV INDUSTRIAL !

zona comanda
TMV INDUSTRIAL este o companie avand experienta în domeniul proiectării și execuției utilajelor specifice industriei alimentare și nealimentare conform necesitații clientului: masini de ambalat.
In domeniul mașinilor de ambalat orizontale este o companie românească, furnizand de asemenea și accesorii pentru acestea. Masinile sunt proiectate si executate in cadrul TMV INDUSTRIAL, pentru produse alimentare si nealimentare.DESTINATII
Destinația unei masini de ambalat este diversă, de la mașini de ambalat paine, napolitane, biscuiți, ciocolată, cornuri si derivate ale acestora. Masini de ambalat pentru industria alimentara.
Tot pentru industria alimentară producem: masini de glazurat.
Masina de ambalat poate conține și imprimatoare de dată.
O alta categorie o reprezinta tunelele de frig.
Deasemenea prelucrarea tifonului reprezinta una din specializarile noastre industriale: masini de taiat si pliat tifon, prelucrare tifon.

Compania este membru al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei avand o participare constanta in cadrul manifestarilor de profil. Calitatea utilajelor realizate de TMV INDUSTRIAL se bazeaza pe experienta specialistilor si pe utilizarea celor mai moderne componente electrice, electronice (touchscreen - panouri de comanda cu ecrane sensibile la atingere, controlul electronic al procesului de ambalare) si electromecanice furnizate de firme consacrate pe piata mondiala. Garantiile contractuale acopera intreaga gama de masini furnizate, scopul primordial fiind fiabilitatea si adaptabilitatea utilajelor la forma produsului.

SOLICITARE DIRECTA
Numele si prenumele
Adresa email
Telefon
text observatii aici MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.
sumbmit